Samo 1% ljudi poznaje malo znanja o zvučno izoliranim vratima i prozorima

- Jan 26, 2020-

1.Kako osigurati nepropusnost vrata i prozora


Pjena treba biti napunjena između okvira prozora i zida, a unutarnja i vanjska strana okvira prozora moraju se zalijepiti silikonskim bakrenim ljepilom ili brtvilom kako bi se spriječilo prodiranje vode. Ne zaboravite da je nakon instalacije korisnik trebao ukloniti zaštitni film, koji može produljiti vijek trajanja vrata i prozora.


2. Staklo zvučne izolacije nije toliko slojeva koliko je moguće


Neke će obitelji ugraditi dva prozora s dvostrukim ostakljenjem u svrhu zvučne izolacije, ali u stvari izolacijsko staklo nije toliko slojeva koliko je moguće. U sredini izolacijskog stakla nalazi se relativno suh sloj zraka koji je sklon „rezonanci“. Stoga nema utišavanje na buku srednje i niske frekvencije. Preporuča se ugraditi vrata i prozore profesionalnih zvučnih izolacija unutar prozora.


3. Okvir prozora mora se promijeniti prije ugradnje zvučno izoliranog stakla


Zvučno izolirana vrata i prozori dobro je dizajniran sustav zvučne izolacije, poput principa drvene bačve. Svaki dizajn stakla, okvira prozora i brtvila je neophodan. Ako se vrata i prozori zamijene novima bez zamjene okvira prozora, staklo za zvučnu izolaciju izravno se zamjenjuje. Nema posebnog dizajna, zvuk će i dalje ući u prostoriju, a učinak zvučno izoliranih vrata i prozora nije moguće postići.


4. Hoće li se nakon instaliranja vrata i prozora sustava pojaviti neugodan miris?


Silikonsko ljepilo ili brtvilo koje se koristi za brtvljenje vrata i prozora je neutralno i ekološki, a zdrav je i zeleni koloidni okoliš. Sve dok je suho, ljudskom tijelu neće biti mirisa i štete.


5. Ugradite različito zvučno izolacijsko staklo na različite podove


Ovisno o okruženju, postoje buka niske frekvencije, šum srednje frekvencije i buka visokih frekvencija. Različiti podovi i izvori buke zahtijevaju stručnjake (obično tehničko osoblje poduzeća za vrata i prozore) koji će mjeriti buku kod kuće i vlastitu sposobnost izdržavanja buke za odabir zvučno izoliranih vrata i prozora s različitim efektima.


6, kako ne oštetiti ukras i instalirati zvučno izolirana vrata i prozore


Ako je vlasnik obnovio i nije zadovoljan zvučnom izolacijom postojećih prozora. Uz slobodan prostor na prozorskoj dasci, mogu se dodati zvučno izolirana vrata i prozor. To neće oštetiti izvorni pokrov i prag prozora, a većinu zvučno izoliranih vrata i prozora stručnjaci mogu posebno dizajnirati nakon terenskog mjerenja i promatranja, što je i praktično i lijepo, a neće utjecati na upotrebu postojećih prekidača za prozore. ,Par:Gongda akustika spajanja elektroakustičkih apsorpcija odbijena je, cijene dionica ove godine porasle 148,91% Sljedeći:Poznavanje profesionalne zvučne izolacije za audio sustav automobila: Ovi nesporazumi o zvučnoj izolaciji automobila