Gongda akustika spajanja elektroakustičkih apsorpcija odbijena je, cijene dionica ove godine porasle 148,91%

- Feb 10, 2020-

U večernjim satima 12. prosinca, tongda elektroakustički co., LTD. (tongda electroacoustic co., LTD., 002655) objavila je da je tvrtka apsorbirala i spajala wanmo acoustics Technology co., LTD. (u daljnjem tekstu "wanmo akustika") i srodne stvari u vezi s transakcijama nisu odobrene na radnom sastanku odbora za reviziju spajanja i reorganizacije navedenog poduzeća DOP-a. Trgovanje dionicama tvrtke nastavit će se u petak, 13. prosinca 2019. godine
Razlog odbijanja CSRC-a je taj što otkrivanje činjenice da se stvarni kontroler svih čarobnih akustika nije promijenio u posljednje tri godine nije dovoljno, a svi izvori prodaje i profita čarobne akustike u velikoj mjeri ovise o povezanim strankama, što ne poštuje relevantne odredbe članka 43. administrativnih mjera za reorganizaciju materijalnih dobara trgovačkih društava koja kotiraju na burzi.
Trenutno je Avonsound, podružnica svih čarobnih akustika, postao kontrolni dioničar tvrtke s 15,27% udjela u kompaniji. Promjena je izvršena 2017. godine.
Prema najavi, izvorni upravljački dioničar ukupnog električnog zvuka je weifang high-tech, originalni stvarni kontroler je zhao duren, Yang jinjun, dong xiaomin, ge xiangjun. U prosincu 2017., weifang gaoke i ai sonology, podružnica wanmoakustike, potpisali su ugovor o stjecanju dionica između weifang ai sonology Technology Co., ltd. Weifang gaoke electronics Co., Ltd. Na Shandong Gettop Acoustic Co, Ltd Prijenos je završen 6. ožujka 2018. Nakon dovršetka registracije prijenosa dionica promijenili su se najveći dioničar i stvarni kontrolor društva. Kontrolni dioničar promijenio se u aonologiju, a stvarni kontrolor promijenio se u xie guanhong.

Par:Zvučna izolacija Sljedeći:Samo 1% ljudi poznaje malo znanja o zvučno izoliranim vratima i prozorima